Музикант

 Музикант розмішав в чорній каві вир акордів, поезій і слів.
 Він зібрав в теці осінь і травень, на гітарі зігравши світ мрій.
 Музикант відчував кожен шепіт, проживав колір рим та рядків.
 Він закоханий в музу, що "pretty". Він душевно її зрозумів.

 Музикант бачив сніг на долонях в зимний вечір, коли Новий Рік.
 Всі гуляли навкруги по двоє. Він вертався один на поріг.
 Музикант на межі був, і туга дуже сильно з'їдала його.
 В нього вдача така романтична. Він блукав серед неба свого.

 Музикант посміхався суботі, звичним будням, неділі та снам. 
 Цілий день працював на роботі, потім трохи, але сумував.
 Все життя - стан музичний і віра в те, що буде яскрава весна.
 Почуття - аксіома та вічність, закарбована а днях - пелюстках.

 Музикант грав знов форте - піано, відокремивши сутність думок.   
 На душі запеклася знов рана. Антисептик -  коктейль  із зірок.
 Музикант обіймав ніч, як жінку, мимоволі торкнувшись свічей. 
 Він закоханий в музу так сильно, що не може стулити очей.

 17. 05. 2021


Рецензии