Сходинки стежини

                Cлову-Спасителеві світу —
                Христу з любов’ю присвячується


так як чайки
у засніженості
в зимовій теплій «бульці в повітрі»
мов по вірі
у одному проєктові віри
кинувши думи з їжею
так здіймаються —
            аж красу в моїм серці
       нарізають
й наріжуть

от в Якім вони серці!


от стрижі навесні
у строю одностройні
салютують мені — перед балконом
некорисливі
безборонні
незастосовні
      і як не стрясеться
ні для похоронів ні для тронів
вчирк — й чистісінька Божая віра!

от в Якім вони серці!!


це я плачу
як давній пророк Єремія
що цей світ брудний вирище
грязний вал цей — в собі і собі
                заподіє
а слова ці тремткі
ще досвітні та вже світанкові
ці слова що з любові і до любові
ці слова золоті
       як слова на меті
       у Любові Христовій
ці сходинки стежинки
              що підхоплювали б у житті...

от в Якім вони серці!!
що й проллялись
ці сльози пекучі, святі


Як любити захочете все й всіх
і щоб вас любили —
де слова?
Там де Бог їх є —
в серці...

13.05.2021, зайшло на спомини пр. Єремії,
14.05.2021,
память пророка Єремії,
прообраза Ісуса Христа


Рецензии