Самотнiсть

 Самотність заповзає в хащі серця.
 Так хочеться із кимось говорити.
 Поезія вплітається у верстви.
 Любити - це синонім слова "Жити".

 Природа надихає ароматом. 
 Ти відчуваєш небо на долонях.
 Самотність - це фортеця, пастка, ґрати.
 І наслідки болять її у скронях.

 Самотність відігнати б, і подалі.
 Залишити в минулому назавжди.
 Обставини життєві вічно сталі,
 А музика рятує, ніби пазли. 

 Самотність - це не звичка і не будні.
 Вона, як жінка, що іде скрізь місто.
 Теперішнє веде в якесь майбутнє.
 Самотність надягає днів намисто.

 17. 05. 2021


Рецензии