НАУ - абрис вишу

Польоти
На тлі нескінченного хаосу.
Обличчя - щасливі та не дуже.
Молодь - примхлива, барвиста, бентежна.

Малий комп'ютерний зал
Зберігає уривки рефератів
Та любовні послання з двох-трьох рядків.

Цифрова оаза змерзла - більше не працює ксерокс.

Переповнена їдальня,
Але кухарка випромінює сяйво турботи.

Нові джингли на "андроїдах" студентів,

І про навчання з них не говорить майже ніхто -

Хіба що про бренди одягу та нові фільми,

А країні так необхідно знов пірнути в небо, до самого Чумацького Шляху...



*Цей текст - лише імпреза авторки після 1-2 годин перебування на першому поверсі вишу. Якби співробітники НАУ мали більше довіри до онлайн-журналістів, цей нарис був би більш оптимістичним.

* Бажаю академічних успіхів та добробуту всім студентам, викладачам та іншим представникам колективу цього вишу. Процвітання вам та відкритості!


Рецензии