Одеса - ода
Мости
Паркани
Твої яскраві вогні
Кольорові квіткові рани
Екрани з брендами
Та крамниці секонд-хенду,
Твоє вміння шумом моря
Шепотіти легенду,
А ще
Чарівні леді срібного віку,
Радісні діти, яким немає ліку,
Базари барвисті
Та гулькотіння шкільних дворів,
Блакитні автографи
Потоків далеких морів,
Сяйво бульварів,
Звивисті лінії трас,
Говірка кмітлива,
Люди, привабливі в профіль та анфас,
А над усім - виноград
Та якори,
І навіть дивовижі
Жевахової гори -
Місто, що має присмак легкости та гри,
Місто-порт, місто -храм,
Перемога над світом імли.
Свидетельство о публикации №121051605669