Вiк Адалiн
Думками,
Що падають з горища
Тік-
Так
Так
Як
Неозорі моря,
Мов джунглі,
Простягають
Смарагдові пальці
До глибин,
До мідного піску
Так-
Тік
Час розчиняється в темряві,
Мов цукор у каві
Скільки тобі років?
Скільки тебе в роках?
Зум-
Брррр
Ксерокопія
Ксеркса
Твої Фермопіли
Війна краси з розумом
Вжух
Бум
Летить
Час,
Ти перетинаєш кордони
Завжди молода
Завжди закохана
Позачасова
Адалін.
* За мотивами художнього фільму "Вік Адалін"
Свидетельство о публикации №121051605591