Блиндаж
Взглянув одним оком на чарівне сонце , бо воно грало з моїм терпінням. Це було щастя тищі, лише повітря колихало дерево та надавало його смак , бажання його жити задля нас .
Похитнулось , пташка маленька злетіла, тиша підірвана, знову до ночі мовчати ..
(C) N.Souil
© Copyright:
Николас Соуил, 2021
Свидетельство о публикации №121051603086
Рецензии