До дня свiтла юнеско - 2021

День за днем,
Мить за миттю
Летять наші долі
В чарівному світлі.

Світло - як єдність, як рідність, як рівність,
Світло злітає на зламаних крилах.

Так ми щодня поринаємо в долю,
Ллються фотони на небо рікою,

Долі прості,
Та складні візерунки,

Світло - це лицарі та обладунки.

*   *   *

Відколи є світло,
Поруч є тінь.

Світло барвисте - основа
Таємних світів сновидінь.


Рецензии