Бабусина вишиванка

 Із скрині бабусі
 Візьму вишиванку,
 На свято вдягну її
 З самого ранку,
 Червоную стрічку
 Вплету у косичку,
 Покличу з собою
 Ще старшу сестричку.
 Співатимем разом
 Пісню чудову,
 Бабусину, ту,
 Чарівну колискову...

 Частіше вдягатиму
 Я вишиванку,
 Нехай буде свято
 Кожного ранку!
   16.05.2021 р.


Рецензии