О гэтак мы всi, ек чогося нам нада

А людям плевать, что ты друг Бхагавана!
А  малпы сабой толькі завшэ ведь заняты.
І от: к нам прылазыть кусок павіана:
Да ты, блін, чево?! Ну-ка дай сюда храма!

Бо шо ж тут у Васі да шэ й розуватысь.
Да я в чоборнах! Да, бо я жэ началнык.
І худо чы бедно, а дасць прамо  рады
Якася старая і дохла Дісятка.

КомпЮтыр включае – провірыты нада:
Ага, гэто гэтак хтось Брысьц помагае?
А чо гондэ карта вжэ рэшыта ставыть?
О-ёй! Да гоні того юного пранца!

Ну, як бо ты, друг, да такэ допускаіш,
Шоб нека Троячка да в Пятку гвоздя аж.
І нам нывтірпёж: э, хучій пры-к сюда, поц!
А не но спокойно мы вот шо лупасым.

Колы бо ты с Богом, то трусыш жэ трохы,
Шо хтося вантробы утрошчыть с пынёчка.
Чого ж мы гучывся усі довгы жыткы
У батька і маткы снопы пырывяслом?

...цвытэ ж гытё дычка, хоть зов7 стара вуж


Рецензии