Never mind song

Never mind, never mind,
Only fly, please be fine!
Please be tried, jast be mine,
Jast be qwite, jast be, loved!

Never mind, please, be qwite, jast be tried!
Plese, jast fly,
Never mind, never mind,never mind, never mind...

Never mind, be my soul,
Be my sweet gray-green snow!
Jast be tried, jast be qwite!..
Never mind, never mind...
Never mind, be my soul,
Be my sweet gray-green snow!
Jast be tried, jast be mine...
Never mind, never mind!

Never...never..never...


Рецензии