Аннi Чурюкiнiй присвячуэться

Уміння бачити красу,
Уміння точно передати
Тендітну квітку і росу…
Це – дар від Бога малювати.

Писать картини будь-коли,
Купати в барвах все прекрасне,
Так поєднати кольори…
Вогонь бажання хай не гасне.

Творить шедеври – це талант,
Не кожному дано творити.
Велика рідкість… Діамант…
Напевно цим потрібно жити.

Все через душу пропустить
І серцем кольори змішати,
Струну творінням зачепить
І пензлем думку передати.

Красу й надалі ви творіть,
Із серцем радьтеся й з душею,
Тепло й любов в красу вкладіть
Й світіть завжди ви арт-зорею.

16.05.2021 р.


Рецензии