Про що лепече щирий президент...

Ви тільки вдумайтеся, люди,
Про що лепече "щирий" президент,
Бульварним щедро поливає брудом,
Створив в суспільстві новий прецедент.

Він звинуватив коміка в усьому,
За негаразди в світі, гнівом аж шипить.
Якщо все так, тоді, питаю, чому,
Наш комік досі в буцегарні не сидить?

Не маєш права діяти без суду?
Тоді чому навішуєш гріхи?
З очей народу падає полуда —
Не вийти "пороху" із повені сухим!

Ще трохи-трохи...двадцять перше квітня
Розставить крапки на всіляких "і",
І піде новина каналами всесвітня,
Дійде і в села найвіддалені, глухі!

Хай квітне сад моєї України!
Хай прийде МИР, закінчиться війна!
Хай стане віхою життя чудова днина!
Хай буде переломною ВЕСНА!


Рецензии
стих божественный ВИВАТ

Александр Репин Бард Магадан   26.05.2021 15:00     Заявить о нарушении
Не исполняются желания народа...
Спасибо Вам за то, что не проходите мимо!

Галина Максимова 6   30.05.2021 09:07   Заявить о нарушении