Ти доросла така, або Рисочки
Всі на світі любові слова ти вже чула і знаєш.
Всі на світі любові слова знаю, чув вже і я.
Але ти, як дівча, все повторюєш слово: «Кохаю».
Але ти все одно все повторюєш слово: «Люблю».
А такими словами дорослі жінки не жартують.
Я на кожне доросле «Люблю» твоє тихо молюсь,
бо дорослі жінки слів любові не вимовлять всує.
Я люблю невгамовність дорослу жіночну твою.
І нехай нам позаздрять усі недорослії люди...
І малесенькі рисочки я цілувати люблю:
ті, що біля очей, ті що значать палке: «Далі – буде!».
Свидетельство о публикации №121051408413
Миклош Форма 18.05.2021 13:57 Заявить о нарушении