Доки будеш ти,...

Доки будеш ти, Андрію,
У Раді трандіти?
Це кажу я Парубію —
Йди полоти квіти.

Їм не треба вимовляти
Ні слова, ні звуки,
Щоб сапою управляти,
Їм потрібні руки.

Якщо цю забув роботу,
То поклич Івана
Провести "лікбез" в суботу,
Це твоя нірвана...

Звільни неньку Україну
Від себе й "нардепів",
Поклади гріх в домовину,
Й діла недотепів!

Хай країна порадіє,
Прийдуть нові мізки,
Може, дасть бог, і надія
Винирне з обрізків!

Досить тормозом вам бути,
Робіть, хто що вміє!
Дайте вас усіх забути,
Хай молодість діє!

Вона сильна і завзята,
Розумом багата!
Хай радіє кожна ХАТА,
Хай радіє МАТИ!


Рецензии