Минув цей день...

Минув цей день...чи остаточно
Країна скинула тиранів,
Підгрунтя стане не пісочним,
Полине мир з телеекранів!

Свинарчуки і порошенки,
Пашинські...всі порохоботи,
Ляшківці — "отпрыски"-ахметки
І тягнибоки-чорноротки

Не будуть більше розтинати
Навпіл серця і всю країну,
Народ за вибір свій картати
За ним же обрану стежину!

Так Миру, Щастя і Спокою
Народ стражденний мій жадає!...
Покрий священою водою
Нас, Боже,...в серці тебе маєм...


Рецензии