Куда пропала совесть...

Куди поділась ваша совість, люди,
У тих, хто голос "пороху" віддав?
Його клинцюють пересічні всюди
За те, що він їх віру розтоптав...

Але за нього олігархів купа,
Та тих, хто жер з його корита,
У кого від "рошену" злиплась дупа
Й кишеня повна доларів відмитих..

Купив людей, щоб вдертися до Ради,
Знов років п*ять його треба терпіти,
При ньому Парубій...подачці радий,
Багато й тих, що будуть ще смердіти...

А ще Геращенко...телятко чи вовчиця,
Прихильниця від чуба аж до низу,
Говорить томно, стелячись, як киця,
В промовах напускає диму й слизу...

Було би краще, щоби не обрали
Всіх тих, з каденцій попередніх,
Вони усі, що на народ начхали,
Тому їх статуси вже нижчі посередніх...

Чекати знов...такий народ терплячий,
Десятки літ ти  борешся за себе.
Так хочеться, щоб лад отой свинячий
Ти переміг в собі.... Зробись таким, як треба!


Рецензии