Пялёсткапад
Наладзіў майскі сад.
Дзень сонечны,цудоўны-
Пялёстачкі ляцяць.
Бялёсаю парошаю
Ляжаць па-над травой,
Пярынкамі зімовымі
Ляцяць над галавой.
Нібы хусцінкай снежнаю
Схавалі дзьмухаўцы,
Нібыта зімняй сцежкаю
Іду...Глянь цуд які!
Пялёсткапад вясновы
Наладзіў майскі сад.
Дзень сонечны,цудоўны,
Як майскі снег ляцяць!
Свидетельство о публикации №121051208080