Нин така Радониця

     Нині така Радониця


1

Безжурне серце — безжурне небо
Це для інших — собі зайняття ще
                видумувать треба
ти поет
ти перейшов всю крилатість коня
Бог твоє серце зайняв
Чисте серце —
веселі очі
нема нижнього
нижнього думання не-біг!


2

серце в любові
і возтікають любов’ю
і чи личить тоді говорити?
Бог в усіх душах
є пряме богословіє!
свято всіх — храмове
чи Небо відкрите?

свято в усіх
й провозтікає любов’ю!



сорок хвилин Пасху піють
крутизна!
не улесливість
як це сказать?
то ми в тілі
вони безтілесні...


3

вище мислення
любити — в Богові жить
в Бозі стоїть
й не біжить

11.05.2021, свято Радониця,
12.05.2021, память св. прп. Нектарія Оптинського


Рецензии