soon it will happen at all
someone with an ax, someone's very ugly
someone's not for real, someone is by guesswork
someone's in the sky, just like sickle and hammer!
o soon it will happen at all
someone's under moon, someone's under bench
someone by hearsay, someone with a purpose
someone with no face, someone's rubbing balls
someone into sky, just like sickle and hammer!
someone's gonna shit--someone will be crying
someone grinds an ax, someone waves an iron
someone's fucking whoa, someone's very young
someone's in the sky, just like sickle and hammer!
гражданская оборона, Скоро настанет совсем
Кто-то голубой,кто-то очень красный
Кто-то с топором,кто-то безобразный
Кто-то наугад,кто-то понарошку
Кто-то в небесах,словно серп и молот!
О скоро настанет совсем
Кто-то под луной — кто-то под скамейкой
Кто-то неспроста — кто-то понаслышке
Кто-то без лица — кто-то чешет яйца
Кто-то в небеса — словно серп и молот!
О скоро настанет совсем
Кто-то будет срать — кто-то будет плакать
Кто-то с топором — кто-то с железякой
Кто-то бля вощще — кто-то очень молод
Кто-то в небесах,словно серп и молот!
Свидетельство о публикации №121051100929