through the hole in my head

houses are full of people tickled pink
wet bunion and slimy slippy snot
sweaty details of bodies stripping nude
i am shooting outright

through the hole that's in my head

firm are the steps, slow pincers are
sticky is saliva, stairway to the vault
someone's seeking surest way to forbid me whole
he is trying to sneak in

to the hole that's in my head

who can into shiver, who can go high
who can at a gallop, who can into burst
who can to the freedom, who can be a slave
who knows how to observe
through the hole that's in my head




Полные дома — розовых людей
Мокрая мозоль — скользкая сопля
Потные подробности обнаженных тел
Я стреляю наповал -

        сквозь дыру в моей голове
 
Твёрдые шаги,медленный пинцет
Вязкая слюна, лестница в подвал
Кто-то ищет верный повод запретить меня
Он пытается пролезть

        сквозь дыру в моей голове

Кто умеет в дрожь — кто умеет в кайф
Кто умеет вдрызг — кто умеет вскачь
Кто умеет на свободу,кто умеет в плен
Кто умеет наблюдать -

        сквозь дыру в моей голове


Рецензии