beat on wall with head

rats folding bets and houses
filth paralysis shock
tanks parasites scourge
shitting transmitting diarrhea and lock

on their side are basements
on their side are graveyards
on their side are channels
BEAT ON WALL WITH HEAD!

facts arguments and guts
aggregates, saliva and trap
dregs poems dumptrucks
runny nose radiation roaches

lamps barracks abscess
chains metalheads and ticks
bastards supersize and crag
pincers paranoia pimples and cheek!



Гражданская Оборона

Крысы раскладушки дома
Гадость паралич эпатаж
Танки паразиты чума
Срача передача понос фиксаж

          На их стороне подвалы
          На их стороне могилы
          На их стороне каналы
          В стену головой!
      
Факты аргументы кишки
Слюни агрегаты капкан,
Погань самосвалы стишки
Насморк радиация тараканы

          На их стороне подвалы
          На их стороне могилы
          На их стороне каналы
          В стену головой!

Лампочки казармы нарыв
Цепи металлисты клещи
Гады габариты обрыв
Клещи паранойя щека прыщи...


Рецензии