about a fool
a fool is seeking those stupider than himself
Death walks the street, carries blintzes on a plate
whoever pulls one out, for him it comes about
touches on shoulders, kisses so hot it smolders
coins will fly out of their chest
cogwheels turn in the head
in the head wet from armor-piercing rain
mercury boils, and the fist roils--
but if cross onto the chest, then nickel onto the last eye
my deceased mommy came to me yesterday
threatened me with her fist, and branded me a fool and leech
the pre-dawn mosquito went down to my heat
and choked on blood gushing from my temple
and today i bought some balloons
i will fly on them over most wonderful land
i will swallow down, and i will dive to the ground
and reply to all answers "ALWAYS ALIVE!"
sun shined all day and all night long
there are no atheists in the foxholes
the blind will make it, the lowly will win
this is something you'd never see in any dream
гражданская оборона, про дурачка
Ходит дурачок по лесу
Ищет дурачок глупее себя
Идёт Смерть по улице,несёт блины на блюдце
Кому вынется — тому сбудется
Тронет за плечо,поцелует горячо
Полетят копейки из-за пазухи долой
Ходит дурачок по лесу
Ищет дурачок глупее себя
Зубчатые колёса завертелись в башке
В промокшей башке под бронебойным дождём
Закипела ртуть,замахнулся кулак -
Да только если крест на грудь,то на
последний глаз — пятак
Ходит дурачок по лесу
Ищет дурачок глупее себя
Моя мёртвая мамка вчера ко мне пришла
Всё грозила кулаком,называла дураком
Предрассветный комар опустился в мой пожар
Захлебнулся кровью из моего виска
Ходит дурачок по миру
Ищет дурачок глупее себя
А сегодня я воздушных шариков купил
Полечу на них над расчудесной страной
Буду пух глотать,буду в землю нырять
И на все вопросы отвечать: «ВСЕГДА ЖИВОЙ!»
Ходит дурачок по небу
Ищет дурачок глупее себя
Светило солнышко и ночью и днём
Не бывает атеистов в окопах под огнём
Добежит слепой,победит ничтожный
Такое вам и не снилось
Свидетельство о публикации №121051100529