we are gonna leave the zoo
no need for slander, no need for faith
no need to fall and no need to hit
no need to cry on, no need to live
i seek out those like me,
those crazy, wild and sick
those crazy wild and sick
and when i will find them all
we are gonna leave this blight
we are gonna leave for night,
we are gonna leave the zoo!
oh baby baby, you're like a mouse
you're like a point when you do not grouse
but you're so many, it's dark in my eyes
i wish so hard to break window glass
the empty sounds, the empty times
you are so many and just two of us
in child's hands a dagger shines
but i am hoping that it's all lies
гражданская оборона, Мы уйдём из зоопарка!
Hе надо помнить-не надо ждать
Hе надо верить-не надо лгать
Hе надо падать-не надо бить
Hе надо плакать-не надо жить
Я ищу таких, как я,
Сумасшедших и смешных,
сумасшедших и больных
А когда я их найду-
Мы уйдём отсюда прочь,
мы уйдём отсюда в ночь-
Мы уйдём из зоопарка!
Oh Baby Baby-ты просто мышь
Ты словно точка,когда молчишь
Hо вас так много-в глазах темно
Я так хотел бы разбить окно.
Я ищу таких, как я,
Сумасшедших и смешных,
сумасшедших и больных
А когда я их найду-
Мы уйдём отсюда прочь,
мы уйдём отсюда в ночь-
Мы уйдём из зоопарка!
Пустые звуки-пустые дни
Вас слишком много-а мы одни
В руках ребёнка сверкает нож
Hо я надеюсь, что это ложь
Свидетельство о публикации №121051101017