be a pop star
buy wah-wah pedal and fuzz
buy yourself cheapest sampler
give sign to your bandmate guys
and be a pop star..
the groupies will scream all around
pop fans gonna roll a joint
and this is all just a start
what else did you ever want?
you are a pop star
they'll love you in every venue
and you forget how to sing
and drink coffee like all the men who
have in their lives already been
been pop stars
but laughter is mixed with pain
and i'm tired of it all
who's here that is not as vain as
to simply this one goal
to be a pop star?
Аквариум, Стань поп-звездой
Что может быть в жизни проще:
Купи себе фуз и квак,
Купи усилитель мощный,
Подай музыкантам знак,
И стань поп-звездой...
Вокруг завизжат мочалки,
Поп-фаны забьют косяк.
И это всего лишь начало;
Чего ж ты хотел, чудак?
Ты стал поп-звездой.
В "Сайгоне" тебя полюбят,
И ты, разучившись петь,
Пьешь кофе, подобно людям,
Кто в жизни уже успел
Стать поп-звездой.
Но смех перемешан с болью,
И я от нее устал.
Кто есть здесь, кто хочет больше,
Чем просто и страшно стать -
Стать поп-звездой?
Свидетельство о публикации №121051000638