Ты ны вспiеш i дажэ сцыкнуты,

Ек тобі, ха, найновш тіліхончык

Золотые моі слова!
Вам одобрены всі вш уфдобсфа!
Ты но вывыды ось ягня
На полянку, дэ сонцэ.

Шо ны дэнь, шо ны час – ек раз
Ты заходыв і до участковых:
Так! На вас, панэ, компроматт!
Всэ в тыбэ бо ныліцынзіоннэ.

І нам тількы шось до суда
Дотягнуты і там – слобода!..
Так шо памыть з відюхо вжрамш
Уш мы запроста ву Саснёвай.

Шо-шо-шо?! Шэ насчот бычка?!
Дак он, гых ты, давно ж покойнік!
Мы тыстіруваль бо ваш шарп.
І взорвафсі зусём он.

В нас айтішнікы – хоть куда!
Аж с Кітая нам шлють дрымотьте.
А ты йды встановы пынька,
Шо то він і ныхто більш гондэ.

Ваша памыть сюда ныкак!
Ну, нымае чогося й голоса.
Так шо на те кусок ломак.
Шас остатнэ гнільлё розгоным!

Ну, й спалыв бы за 1 раз
Тут шо хочыш – ныма ж вентіляцый.
І подключуе но ключа
Онь тобе, деда, гарный Козлык.

Да!.. уляпався поп з балдоё!
Ты но ны провірай злодыя.

///ібо відіш, шось е ж в шкаповы?


Рецензии