А мы, шо, мышыкы, с соплi?

Да а ны скалкы й ваксы ж

І вот мы в7 секрет раскрыл,
Как я вас тут ухапіл ж.
Ну, да. Бо шо, хы, гэтой Брыль.
Він но ж собацы шляпка.

І вот в вікні, ты но ківні,
І зразу тут жэ й кавка.
О гэто так у нас сінкліт:
Сатурна ныц нымае зь!

Мы навычэчко онь вошлі сь.
Чырыс порог і здрасце!
Бо ж падлу Кізка чы гучы шч
Якым такым прысядкам.

Колы й звоным, то нашчо мні
Здороватыся с Катцом.
Да він і так мня прыймэ, хі!
Бо Тігра гэта хвайна.

...вот відіш, всё в тумане!


Рецензии