vegardenews
garden's fanfares blow proclamations
the witless turnips' is debating
with the adulterous tomato
five onion bulbs play hide-and-seek
while carrot once again love seeks
and garlic--jaded misanthrope--
chews dill without joy or hope
potato's stewing burned cucumbers,
in Yangtze river cabbage wanders..
Akvarium, Вести с огорода
Преображается природа.
Трубят фанфары огорода.
Бранятся репа без идей
И помидор-прелюбодей.
Пять луковиц играют в прятки,
Морковь опять пошла на ****ки.
Чеснок - унылый мизантроп -
Безрадостно жует укроп
Картофель тушит огурцы.
Капуста плавает в Янцзы.
Свидетельство о публикации №121050906883