Здогадки- хрон ки

                Сину Божому Воскреслому
                Єдиному Спасителеві присвячується



Сказано просто
«В путі не вітайтесь.»
Дух є для слова.
Все може статись.




Нині і присно.
Кізка
провінція
мильне розключення
випивка
сало
дух — вибив двері зопалу
простого світу не стало
в громовідвід устромилася блискавка
чи де горіння зачалось
зараз — всі вискочать



то впустіть проповідника —
світло Воскреслого
щоб не щезало


то ж бо не просто махають воздухом
від преогненного єднання —
з Духом!

09.05.2021, з причастям


Рецензии