toiling
whether wine in public, or alone in pair
toiling, toiling--sinning then atoning
yet that it's all 'bout him, he won't accept such fare
toiling, toiling--sinning then atoning
maybe dust in the field, maybe native home
toiling, toiling--barking and sleepwalking
yet he won't admit that it's all him alone
seems like you are building some, but it all just flies apart
seems like you are speaking, but it's all amiss
when you do not get your fix, there's no strength to even start
and when you do get you fix--like wolf you howl and hiss
toiling, toiling--sinning then atoning
whether wine in public, or alone in pair
toiling, toiling-God knows where he's roaming
yet that it's all 'bout him, he won't accept as fair
maybe my head just is put in a wrong place
may i just lied too much, and burden is too strong
i wish i could freely breathe, but there's stone on my chest
i'd get out, but outside's even scarier than home
toiling, toiling--and the trail is narrowing
whether wine in public, or alone in pair
toiling, toiling--so close to being broken
why won't he just admit it's all because he's there
in the white little purse copper coins are ringing
and the golden cradle is just a dark jail
heaven on a chain, but there are broken links
and when you start fixing it--you'll get it all yourself..
Мается, Akvraium
Мается, мается - жизнь не получается,
Хоть с вином на люди, хоть один вдвоем;
Мается, мается - то грешит, то кается;
А все не признается, что все дело в нем.
Мается, мается - то грешит, то кается;
То ли пыль во поле, то ли отчий дом;
Мается, мается - то заснет, то лается,
А все не признается, что все дело в нем.
Вроде бы и строишь - а все разлетается;
Вроде говоришь, да все не про то.
Ежели не выпьешь, то не получается,
А выпьешь - воешь волком, ни за что, ни про что...
Мается, мается - то заснет, то лается;
Хоть с вином на люди, хоть один вдвоем.
Мается, мается - Бог знает, где шляется,
А все не признается, что все дело в нем.
Может, голова моя не туда вставлена;
Может, слишком много врал, и груза не снесть.
Я бы и дышал, да грудь моя сдавлена;
Я бы вышел вон, но только там страшней, чем здесь...
Мается, мается - тропка все сужается;
Хоть с вином на люди, хоть один вдвоем.
Мается, мается; глянь, вот-вот сломается;
Чтоб ему признаться, что дело только в нем...
В белом кошелечечке - медные деньги,
В золотой купели - темнота да тюрьма;
Небо на цепи, да в ней порваны звенья;
Как пойдешь чинить - ты все поймешь сама.
Свидетельство о публикации №121050806155