Коли я на тебе дивлюся

Ти радуєш око і серце, і душу...
Кажу тобі це, хоч казати не мушу,
хоча ти подібного не вимагаєш,
тобі не потрібно, ти добре це знаєш.

А що ще казати, коли все – насправді:
і серцю – на радість, і оку – на радість.
І ти не кремпуєш мене жодним чином:
ти тільки щасливим хвилинам причина.

Я буду дивитися знову і знову –
очима, душею і серцем любові...
Лише не соромся, коли я дивлюся:
очима, душею і серцем молюся...


Рецензии