В д нев руючого Фоми в ра перев ря ться мацаннями

        Від невіруючого Фоми — віра перевіряється
        мацаннями


           Поема


              Фомі, апостолу утвердження віри
              в Христа, з розумінням
              і з любов’ю присвячується


Якби нинішнії маловіри
і завтрашнії маловіри
помацати тіло Христа —
           (пропускаєм деталізацію)
                захотіли
я виставляю для розуму художнє
                ціле
може хто й не зразу розуміє



«Поет від Бога» — куди оце
                націлює?»
«й з глибин образ, дивись» —
                це ж націлює?!?
велике помацало
то вас от зцілює
край вас підсвічує і вітає
край края підсвічує — і вас вітає
про вас вже не думають — але в Центр
                направляють
задружкотіло (дружба тілом) —
все
підсвічує! — ум ваш вправляє —
прямо засвідчує що все з одного
                цілого
прямо ум ваш звиток
і... пізніш відрізняє:
що з іншого пришито...



Руки добрі є!*
Великий Бог — перечитати притягує —
велике художнє ціле!..

08.05.2021, Світла субота
* - я в Руках Бога Живого


Рецензии