Рад сть в Св тлий тиждень

      Радість в Світлий тиждень



В пташиних світлицях —
відкритість небес
тож птиці співають
тож птиці співають — як душі
          співають
«Христос воскрес!»


І життя — престо!
І кінь везе гній...
І город і огород —
інтересом чудесного —
        і скрізь —
        і над всим —
«Христос воскрес!»
«Христос воскрес!»


Взяв в нас все гірше —
Дав нам все краще.
І цей Світлий тиждень —
                великий і чудний!!
і не кожен же оре
вже чистим серцем...
та й все — серцем обрящем...
Це тому, що Христос — не зануда!



І так память райськая — квіти
          і тихії креси:
«Христос воскрес!»
«Христос воскрес!»
Увесь Світлий тиждень —
не щось понижене
не «Господи, помилуй», не «Господи, Господи...»
а з Небес — й до Небес —
             співають
«Христос воскрес!!»
«Христос воскрес!!!»

06.05.2021,
свято вмч Юрія Переможця


Рецензии