Псалом 77
Святій Тройці
з любов’ю присвячується
Терпляче сонечко — ім’я
моє сьогодні,
смиренний в Богові — до всіх
прийду
народів
як де є праведники —
в серці радість сходить!
Що відбулось?
Відкритий вид від Воскресіння...
Що відбулось?
На серці розумове є
проміння!
Що відбулось?
Що усвідомлення
та — просто розуміння...
Що значить?
о обняло б
о протягнуло б...
піднесло!
Те може лиш Крило —
й вакуум в Сонячності
Господь!!
велить мені вставати
яскравитись
й сліпити
і лягати
і ось чи побіжать
від Ока десь попереду
і в тьму будуть втікати?
то нелегальні
і легальні,
їх темні делегати?
Що знати?
Те може лиш Крило —
й вакуум в Сонячності!!
і боляче ж
як відпадати
у мові тіл...
о як
Богом сліпе тілесне
годувати!
Ласкаво атоми ласкати...
04.05.2021
Свидетельство о публикации №121050407688