Я кохаю - i тим я живу
Знов її до життя повернув;
Я кохаю - і тим я живу,
Я не вірю, що ти все забув!
Я не можу тебе відпустить,
Чуєш - серце тебе не пускає,
Бо без тебе мені кожна мить
Буде пеклом у всякому раї!
Ти вертаєш далеко в свій край...
Бачиш - падає зірка востаннє?
Загадай собі щось і її запитай,
Чи здійсняться два наших бажання;
Згасне все, одцвіте, одшумить,
Та кохання таке не минає;
Знай, без тебе мені кожна мить
Буде пеклом у всякому раї.
Свидетельство о публикации №121050406189