Yaxshi Rabbim

Tinch jimgina erkalay boshladi
yana boshi aylanib.
Dudoqlar o'pishni qidirmoqda va
so'zlar, so'zlar suzadi.

Kechaning raqsida siz go'zalsiz
va bu muhabbat bag'rida,
g'ayrioddiy va hamma narsaga qodir.
Yaxshi Rabbim ...


Рецензии