Господи доброзвичайностi

Тихо ніч прийшла пестячи,
знову паморочиться в голові.
Губи шукають поцілунку і
пливуть слова, слова.

У танці ночі ти прекрасна
і в обіймах цього кохання,
незвичайної і всевладної.
Господи доброзвичайності ...


Рецензии