Квантовый переход

Квантовий перехід

Краю минувшину несприятливу.
Кістки в суглобах ніби подовжую.
Життя з медом куштую з нового зростання.
Смаком сподівання думки завершую.
Чуєш чуйну частину прийдешнього?
Обережно!
Можеш тяжіння позбавитись наскрізь.

    21.03.2004


Рецензии