А

Доки можна вдихати це весняне повітря
Доки можна побачити назву трека у титрах
Доки погляд вимірюється у хвилинах
Я писатиму тобі і ніщо мене не спинить

Адже хто там, хлопче, є ще на дні твого серця
Мені байдуже. Я. Дошнуровую берці
Заштриховую шрами, укладаю волосся
І гублюся як в тиші у багатоголоссі

Розпаковую чакри, роз(к)риваю шаблони
Засинаю, щоб в снах цілувати у скроню
Підгодовую птаство, допиваю шампанське
Пишу текст, сублімую і вірю в шаманство.


Рецензии