Рецидив

*  *  *

Думать - это точно рецидив,
Вязкая болезнь, сильней ковида.
Можно шифроваться в глупость вида,
Что пропал забористый, тревожащий мотив.
---

Думати - це точно рецидив,
В'язка хвороба, сильніше ковіда.
Можна шифруватися в дурість виду,
Що пропав міцний, тривожить мотив.
---

Думаць - гэта дакладна рэцыдыў,
Глейкая хвароба, мацней Кавіда.
Можна шыфравацца ў глупства выгляду,
Што прапаў заборыстага, трывожны матыў.
---

Размишљање је дефинитивно рецидив
Вискозна болест, јача од цовид-а.
Можете шифрирати глупост врсте,
Да је нестао снажан, узнемирујући мотив.

________________________________

03/05/2021


Рецензии