У бошав но боньдiй

Одных тысяч с 5

Ах, что за вапросы
Тут с лайфав к барбоскам!
Шо, займа даёте фш?!
Ого! Это ш нам!

Бо шо ж шэ там можуть
Ядроны жыдочкы –
Оно обкрадаты
Колхозных тілятк.

А в нас і в блакноты
Запысано ось шось!
Ну-да, дайтэ рады:
Куда мні шо й класць.

І 100 казнокрадав
Сейчас вам зе й ласку ш.
Ага, мы дурной здесь
На вас патпісатц.

///ось відіш 100 радуг?
В сам делі, ага


Рецензии