Все залежить вiд жiнки...
Від моменту зачаття. Задовго до першого крику.
Жінка має любити задовго до миті зачаття.
Вже у цьому закладені щастя й судьба чоловіка.
Потім – ті місяці... Дев'ять місяців. Дев'ять одвічних.
Прислухається жінка – чекає... Чекає. Чекає...
Ви дослухайтесь: так – саме так! – вічність слухає вічність.
І любов – саме так – в нас і щастя, й любов закладає...
Саме так закладається щастя – із щастя, любов'ю.
...Потім з'явиться інша, що має прийти теж – з любові.
Та, що прийде до тебе – з любові водою живою.
І промовить до тебе – на щастя спорідненій мові...
Так прийдуть і поет, і філософ, і рими, і мислі.
Та лиш жінці Бог дав дев'ять місяців божої суті...
Все залежить – від жінки. І саме у жінці – всі змісти.
Врешті-решт, саме жінка приречена – жінкою бути...
Свидетельство о публикации №121050305121