благоденственне життя!

             
      І благоденственне життя!


              Любові Божої Матері —
              чистим серцем присвячується


Слави Твоєї
крила летять...
Може я від свого
окрилля трохи відтяв
тим що не мовчки
тим що я кажу
заради проникливців з інших
                художніх
                звитяг


«Слави Твоєї
крила летять»
що я
як собака це вчув
благоденственне є вже в цім світі
життя! —


може це в тих що вже мовчать
я буду вам
як Божая Мати нам
ручкою тільки махать
а з всіх просто валитиметься
каяття!!!


навіть —
це ж не треба
каторжно-легко писать!
(це майже смішно)
воно само виходитиме до яв
і не має значення я
                є
                чи нема!
Навіть з вашими сумними кусочками
                хлібів-уяв
не слід більше літургісать


Слави Твоєї
крила летять —
Любов Твоя —
обійматиме сама
на більше я просто не годен
в першій половині дня —

сьогодні...

03.05.2021,
після проповіді митрополита Епіфанія


Рецензии