Я ти назавжди
Доторкнися рукою,
Обійми мене ніжно
Під повною луною.
Я була для когось
Якось-то створена Богом
Вірю, ти- та сама людина
Хто цього дару достоїн.
Поруч стой,
Будь моєю провідною зіркою.
Покажи мені чарівний світ,
Я без страху піду за тобою.
Поки я жива
І в серці палає вогонь
Щомиті, я хочу чути
Тепло твоїх долонь .
Яка на вулиці погода,
Сніг, сонце, чи дим,
Ти навічно залишишся
Моїм натхненням живим.
Пісні і вірші про нас намалюю
Про пристрасні поцілункі і безсонні ночі.
Закрий очи і відчуй,
Як я дуже тебе зараз хочу!
Коли-небудь ми станемо сім'єю
І будемо ми разом жити.
Кохання с кожним днем сильніши,
А від коханні народяться діти.
Більше я нічого не боюсь,
Геть сумніви і коливання!
Час чудес втілил
Всі мої заповітні бажання.
3.04.2021
@nasi_amelie
Свидетельство о публикации №121050303472