Христос воскрес! Пот штеся померл
життя це мить, а далі, довгий злет,
ми мислимо від долу і до стелі,
Лиш віра віддаляє від тенет
Печалі й гніту, страху і відрази,
Образи й тягостей рутинного буття,
Бо все теперішнє, насправді, є дочасне,
І, часом, тиснуть хибні відчуття,
Та впевненість в надії в безконечність,
В відродження зотління у красу
І все найтяжче чи прийму за честь лиш,
І думку хижу навпіл розтешу
Свидетельство о публикации №121050302181