***
Так заспокоює і трішечки п’янить
Цей аромат ні з чим не порівняти
Ввірвавшись в простір день новий яснить
Це аромат повернення додому
До того , де тебе по всяк день ждуть
Допомагає знять душевну втому
Як музика джмелі над ним гудуть
У супровід в незвідані мандрівки
В сумУ свою цей аромат візьми
Незримий затишок від маминой домівки
Допомагає всюди бути на людьми
Свидетельство о публикации №121050202007