Ненароджене дитя
Примите мои соболезнования!
Ненароджене дитя плаче у утробі
Ці солоні сльози ти Їх просто спробуй...
Ненароджене дитя хоче жити і любити
В'януть у віконця червоні, пахучі квіти...
Ненароджене дитя - це для мами дуже гірко
Це як у дерева відрубані всі гілки
Це як безкрила, квола пташка
Ненароджене дитя це дуже, дуже страшно...
Свидетельство о публикации №121050100711