Гарна дiвчина

Предлагаю, посмотреть,
что получится у вас.
Надо просто переснять,
фото в "негатив" отправить.
          ***
Пропоную, подивитися,
що вийде у вас.
Треба просто перезняти,
фото в "негатив" відправити.


Рецензии