що, то з хн м см хом

що, то є з їхнім сміхом,
він від слів більш промовить,
що не так з їхнім світом
додавання полови,
ноти хижі відчую,
хоч усміхнені губи,
і зіниці широкі,
посмішки тристозубі.
лише хвилі зневаги,
прогресують у кубі.
там. ха-ха !та хе-хе!,
насторожує дуже,
добродушне хо -хо.
я люблю тебе друже!


Рецензии