Pain Chernetsky

you never loved me and you were right
i am too weak to stand up for you
i can barely stand up for myself too
but if we could be together,
then our weakness could become strength
again, again this 'if' as ever
so unbearably presses my chest

different people at home and in cafes
your recognition is their premium
and pain from this new isolation
is scarier than punishment's tedium
you again sleep in hospital beds
and to help you i have no power
and pain from this bitter despair
chokes me every night now

needles are thin,m syringes cold
into child's veins, cruel but again
quit it, to hell with this, after all
i want you to be alive and well
you nod to me, ask to be quiet
and again disappear for hell knows how long
but every time i want to cry,
i can feel that you are hurting


РАЗНЫЕ ЛЮДИ - БОЛЬ

Ты никогда не любила меня и была права,
Я слишком слаб, чтобы постоять за тебя,
Я еле стою за себя,
Но если бы мы могли быть вместе,
То наша слабость стала бы силой,
Опять, опять это "если"
Давит мне грудь просто невыносимо.

Разные люди в кофейнях и дома,
Им для премии нужно твое признание
и боль От изоляции новой страшнее, чем само наказание.
Ты снова спишь на больничных койках,
Я не в силах тебе помочь,
А боль от безысходности горькой
Душит меня уже каждую ночь.

Тонкие иглы холодных шприцов,
В детские вены жестоко, но снова,
Бросай это к черту, в конце то концов,
Я хочу, чтобы ты была жива и здорова.
Ты киваешь мне, просишь молчать
И пропадаешь снова неизвестно насколько,
Но когда мне хочется кричать,
Я чувствую, что сейчас тебе больно.


Рецензии